Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Zašto ljudi jedu lišće?

Divlje samoniklo bilje u svjetskoj kulinarskoj tradiciji.

 

Gost predavač: Lukasz Luczaj, Poljski etnobotaničar i ekolog bilja, profesor na Varšavskom sveučilištu te autor Poljske encikloopedije Samoniklog bilja. U Hrvatsku ga dovodi interes o Dalmatinskoj mišanciji te tradiciji njenog korištenja. Kroz predavanje o samoniklom jestivom bilju Lukasz će nas provesti kroz priču o samoniklom bilju raznih kultura: od Kine do Južne amerike pa opet nazad u središte biološke raznolikosti Europe, u Hrvatsku.
mjesto održavanja: multimedijalni centar Acme, Ulica Nikole Matafare 2a, Zadar
vrijeme: 21.ožujka. 2013. u 19 sati ulaz besplatan.

 

sve informacije na: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. i Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

 

Divlje samoniklo bilje u svjetskoj kulinarskoj tradiciji.

Dodatkowe informacje